19 Nisan 2010 Pazartesi

Suçluyu bulduk komiserim

*neymiş efendim bilica’yı yollamalıymış fenerbahçe. bak beşiktaş’a nouma’yı nasıl yollamışmış. bilica’nın yollanmasına itirazım yok benim. itirazım verilen örneğe. naptınız kovulan nouma’yı ? baştacınız.

*fenerbahçeliler çirkef,tüh, kaka, allah belasını versin bu fenerbahçeli futbolcuların. daha iki hafta önce bir insanı sakatlayacak darbede bulunan barış özbek çok mu masum, şu videodaki iki futbolcu(!) çok mu masum ? toprağı deşen bilica mı, yoksa adamı deşen barış mı ?

*bilica’ya 10 maç ceza verilse hiç bir fenerbahçeli ses çıkarmaz, ama neden barış’a verilen 4 maçlık cezada herkes ”bu kadar ceza mı olur yağğ” diye ayağa kalktı. bilica mı fenerbahçeymiş? hadi oradan.

*size lehinize olunca herşey iyi ama canınız yandı mı ”feneresyon”, ”aziz yıldırım aldı yine maçı”, vs vs vs. bu mu yani ? ilk yarı boyunca posizyonunuz olmamasının sebebi de mi biziz ? kadıköyde 8 adet defans oyuncuyla çıkmanızın sebebi de mi ? ankarasporun küme düşürülmesinin sorumlusu da sanırım biziz. aynı şekilde leo franconun yediği golün de sorumlusu biziz değil mi? barış’ın attığı tekmede de bizim payımız vardır muhakkak. dünya kupasına da gidemedik de zaten senin yüzünden fenerbahçe. şike dosyasının patlak vermesinde en büyük pay da biz de. bu ülkedeki spor adına ne kadar kabahat varsa sorumlusu biziz. sizler masum birer meleksiniz. hadi canım.
http://futbol.aysberg.org/sucluyu-bulduk-komiserim.html

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails